Câştigătorul de la Next Star, mărul discordiei între jurată şi fani. Lora: „Omar e o valoare mondială şi e român! Huooo rasismului!”

+2 click pentru
galerie

După desemnarea câştigătorului de la Next Star, jurata Lora a fost aspru criticată pe o reţea de socializare. Supăraţi că Omar - puştiul jumătate libanez, jumătate român - a ieşit învingător în faţa Teodorei, unii fani şi-au permis să o certe pe cântăreaţă, pe motiv că nu au fost valorificate talentele naţionale.


Concursul „Next Star” de la Antena 1 s-a încheiat, însă au fost voci care au contestat decizia juriului. "Dezamăgire totală....mai ales din partea juriului...Lora, credeam că măcar tu să fii corectă dar...se vede că nu ştim să ne valorificăm valorile tarii..." , a fost unul dintre mesajele adresate Lorei. Scoasă din sărite de aceste acuzaţii, vedeta a reacţionat vehement. „Ruşine să-ţi fie! Omar e o valoare mondială şi e român! Huooo rasismului şi urii, naţionalismului PROST ÎNŢELES!", a scris ea. Vedeta i-a luat apărarea lui Omar Arnaout, băiatul de 12 ani care a uimit o ţară întreagă cu vocea lui. „Omar este ROMÂN! Sunt absolut şocată de anumite comentarii! Oamenii cu atât de mult venin şi ură...din rasism (boală care ar trebui pedepsită cu închisoarea) , huiduie un copil doar pentru că a cântat o piesă din altă cultură. Şi Teodora a cântat din altă cultură şi în altă limbă. Amândoi au fost geniali, dar a trebuit să alegem un STAR! Omar de la prima apariţie a primit concerte, s-a scris în presă. Încetaţi cu ura şi rasismul!"

Foto: facebook/ Radu C. Munteanu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro