Cât de atent e cu ea! Cum au fost surprinşi Tina şi Ray, foşti concurenţi de la MPFM, în faţa ofiţerului de stare civilă

+5 click pentru
galerie

Tina şi Ray, foşti concurenţi de la MPFM, au fost cununaţi ieri de Alina şi Tolea Ciumac. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Noaptea trecută Tina şi Ray au sărbătorit împreună cu naşii lor, Alina şi Tolea Ciumac, dar şi rudele şi prietenii lor. după ce s-au cununat civil. Cei doi foşti concurenţi de la MPFM "au fost zgârciţi" cu fotografiile din ziua cea mare, dar am reuşit să obţinem alte două poze de album cu ei de la cununia civilă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Într-una dintre poze, Constantina şi Raymond au fost fotografiaţi în timp ce erau în faţa ofiţerului de stare civilă, iar în alta, după ce au ieşit de la casa de căsătorii. Pur şi simplu radiau de fericire.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În imaginea de mai jos se observă cât de atent e Ray cu Tina. Fostul concurent de la MPFM îşi ţine mâna protector pe spatele femeii iubite care semnează actul prin care devine soţia lui. Orice femeie ar vrea să se simtă aşa iubită de bărbatul alături de care trăieşte.

 

Ray si Tina....

A post shared by NuntaCuScantei (@nuntacuscantei) on

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray s-au logodit pe 4 martie, iar cel care a dezvăluit asta a fost el. Fericită, dar discretă, Constantina, care a acceptat să-i fie soţie şi a primit inelul de logodnă, a făcut public un citat renumit, în care pare să se regăsească foarte bine. Cei doi s-au căsătorit civil pe 29 iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro