Cât de tare s-a săturat de românce? Ispita Tomiță lichidează tot în România și se refugiază într-o țară bântuită de cutremure și de terorism!

Ei bine, da! După ce a stârnit controverse de neagalat în show-ul „Temptation Island – Insula Iubirii”, iar apoi a fost implicat într-o mulţime de scandaluri amoroase, Tomiţă Giurgea s-a săturat de România şi pleacă peste mări şi ţări, unde speră să îşi găsească liniştea. Spynews.ro a aflat toate detaliile despre marea schimbare.

Şi-a dorit să îşi găsească jumătatea, dar nu a reuşit. După numeroase scandaluri amoroase în care a fost implicat, Tomiţă Giurgea, controversata ispită de la „Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a decis să renunţe la absolut tot, pentru a-şi reface viaţa, departe de România, dar şi de românce.


Gândul de „a lua drumul străinătăţii” îl are de ceva timp, Tomy făcând chiar câteva demersuri în acest sens. „Am primit o ofertă foarte tentantă în Indonezia, iar pe parcurs îmi voi deschide propria afacere acolo. Mă gândesc să îmi cumpăr şi un apartament acolo", a spus Tomy, cu ceva timp în urmă. Dacă până acum a mai existat o speranţă că nu va face acest pas, ei bine de data asta totul este definitiv, ispita renunţand definitiv la ţara natală. „Am aici tot: job, casă şi tot ce aş mai avea nevoie. Mi-am dorit mult să fac schimbarea asta şi mă bucur că am reuşit până la urmă. Mă mai leagă lucruri şi de România, dar mă mut definitiv aici”, a declarat Tomiţă.


Schimbările din viaţa lui nu se opresc aici, Tomy renunţând chiar şi la lumina reflectoarelor, pentru a se dedica total afacerilor. „Mă apuc să construiesc case. Am înfrumusețat-o pe a mea, iar acum vreau să ridic un cartier rezidențial, chiar dacă m-am mutat în Jakarta”, a mai spus Tomy.


Chiar dacă acolo speră să îşi găsească liniştea, pe toate planurile, acest lucru nu va fi uşor deloc, dacă luăm în considerare faptul că Jakarta nu este nici pe departe una dintre cele mai „liniştite” oraşe, capitala Indoneziei fiind „populată” de o mulţime de acte teroriste, dar şi de cutremure, care zguduie totul, la propriu.

Citeşte şi:

Tomi de la "Insula Iubirii", cu "bărbăţia" la vedere! Tânărul a uitat de inhibiţii şi s-a pozat în chiloţi

A făcut un gest macabru şi s-a lăudat cu el pe internet! Tomi de la "Insula Iubirii" şi-a îngrozit fanii: "Eşti infect!"

Imaginile acestea au ridicat temperatura din termometre! Deea, concurenta de la "Insula Iubirii", mai fierbinte ca niciodată!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro