VIDEO / Cât s-a îngrăşat Simona Gherghe pe parcursul celor aproape 4 luni de sarcină! "Nu îmi fac griji pentru kilogramele în plus"

Sursa foto: captura video

Bucuria este mult prea mare pentru a se gândi la kilogramele în plus sau la cum va scăpa de ele după naştere! Simona Gherghe radiază de fericire şi vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre sentimentele pe care le are acum. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Xtra Night Show", prezentatoarea emisiunii "Acces direct" a vorbit despre câte kilograme s-a îngrăşat de când este însărcinată.

Simona Gherghe nu îşi face griji cu privire la kilogramele în plus. Vrea doar ca sarcina să decurgă bine şi să se poată bucura de fetiţa ei.

"Termenul este în prima parte a lunii iunie. Am citit o groază de chestii despre creşterea copiilor, despre cum e sarcina pe săptămâni. Am intrat pe forumuri, am zis că nu mă mai uit. Am pus 3 kilogramle şi jumătate până acum, dar nu îmi fac probleme. Eu zic că o să dau jos la timp, nu rămân cu surplus de kilograme. (...) Pofte nu am avut. Dar mănânc, am mereu lam ine ceva de ronţăit. O singură dată eram în emisie, îmi era foame. M-am gândit că aş mânca nişte gogoşi. Nu am avut greţuri. Mă trezeam, îmi era foarte foame, aveam senzaţie de greaţă, dar dacă mâncam îmi trecea imediat. (...) Nasc prin cezariană. Nu mă sperie o tăietură pe burtă. Nu am niciun stres în legătură cu ce o să fie după sarcină. Mai sunt aproape 5 luni, avem timp. (..) Nu am ţinut-o ascunsă. Familiile au ştiut, prietenii apropiaţi au ştiut. În primele 3 luni sunt nişte riscuri. Medicii recomandă să nu faci anunţul din prima. Totuşi, am 39 de ani, nu 25. Am zis să ne asigurăm că totul e bine", a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. De curând a anunţat că este însărcinată şi vă va aduce pe lume o fetiţă în luna iunie.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro