Câtă dragoste! Felix Baumgartner, mesaj emoţionant pentru Mihaela Rădulescu: "Un an cu prinţesa mea! Îţi mulţumesc iubito!"

Felix Baumgartner este austriacul pe care românca noastră, Mihaela Rădulescu l-a înnebunit cu totul. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi bărbatul pare să fie îndrăgostit lulea de ea, iar astăzi sărbătoresc un an de relaţie.

Mihaela Rădulescu şi iubitul ei au un motiv mare de sărbătorit. Cei doi împlinesc un an de zile de când formează un cuplu, iar Felix Baumgartner i-a dăruit un buchet de trandafiri şi i-a scris un mesaj de dragoste.

"Un an cu prinţesa mea! Îţi mulţumesc iubito că mă inspiri şi că mi-ai oferit momente frumoase de când suntem împreună! Te iubesc", a scris Felix Baumgartner pe Facebook.

Mihaela Rădulescu i-a răspuns la mesaj: "A fost un an bun. Hai să scriem câteva capitole. Îmi iubesc eroul. Dacă cei care se iubesc ca noi se bucură, e semn că şi pentru ei e sărbătoare. Dacă unii dintre voi încă n-au iubirea la care visează, le-o dorim din tot sufletul, căci asta e frumuseţea vieţii în doi".

Mihaela trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, care durează de un an. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu, bună de plată! A fost amendată pentru ofense aduse homosexualilor

Ce ţine Felix Baumgartner în braţe când doarme? Nu e vorba de Mihaela Rădulescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro