Cătălin Botezatu a stârnit controverse după ce a apărut aşa: "Este un trend vechi"

Cătălin Botezatu a fost luat în colimator de fani după ultima sa postare de pe pagina unui site de socializare. Întrebările au curs minute în şir, iar într-un final designer-ul a făcut lumină.

Botezatu s-a fotografiat în camera de hotel, iar fanii au observat pe lângă tatuajul imens de pe picior şi un alt detaliu. Faptul că unghiile lui de la picioare erau date cu ojă neagră a fost un subiect intens dezbătut pe pagina designerului. 

Cătălin Botezatu a încercat să le răspundă şi să clarifice situaţia. "Da! Doar cea mare! E un trend de mulţi ani de zile pe care îl poţi vedea la multe vedete!", a scris designerul pe Facebook.

Designerul român îşi face unghiile de la picioare încă din anul 2013.

Şi Adrian Cristea a umblat cu unghiile făcute

În urmă cu câteva luni, "Prinţul Cristea" apărea la stadion cu piciorul în cârje, dar cu unghia mare de la picior colorată... tot cu negru. Fotbalistul spunea la vremea respectivă că fiica lui este "vinovata".

Fashion sau dragoste de tată? Adrian Cristea s-a transformat în "Prinţesă" pentru fiica lui

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Cine l-a făcut să trăiască adevărata fericire? Cătălin Botezatu, de o sinceritate debordantă: "Am atins nirvana lângă cea pe care o iubeam!"

Cătălin Botezatu a petrecut în club cu o domnişoară, iar dimineaţa l-a prins tot cu ea! Cum arată femeia care l-a făcut să se simtă în al nouălea cer

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro