Cătălin Botezatu, adevărul neştiut! Designerul e dependent de pastile!

Viaţa lui Cătălin Botezatu poate fi, cu uşurință, scenariul unui film. Celebrul creator reuşeşte, de fiecare dată, să-i uimească pe cei din jur cu sinceritatea lui. De curând, Bote a dezvăluit că este dependent de medicamente.

A vorbit fără perdea de fiecare dată când a fost întrebat despre cariera lui, dar mai ales, despre viaţa lui. Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte din cauza problemelor de la inimă, însă nu a pus "frână" deloc muncii în exces şi distracţiei. Din acet motiv, nopţile lui Bote se transformă în zi, însă invers, nu.

"De şapte ani nu pot să trăiesc fără pastile de somn.  Nu pot. Am distrus cărţi, aruncânu-le pe pereţi. Stau, citesc, nu funcţionează nimic. După care, pe la 4.00 dimineaţa, iau pastila de somn şi dorm până pe la 9.00, într-un caz fericit, alteori până la 8.00. De trezit, mă trezesc fără ceas. Nu reuşesc fără pastile. Am încercat şi alte tratamente, dar nu pot. Varianta foarte bună ar fi ca cineva să stea lângă mine. Ar fi pastila cea mai bună. Dar, din păcate, aspirina asta lipeşte. Deşi par bărbatul care poate avea pe oricine, oricând, oriunde, nu e chiar aşa", a spus Cătălin Botezatu.

Află mai multe detalii aici.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro