Cătălin Botezatu, detalii "picante" despre femeia din viaţa lui. Ce spune despre căsătorie şi despre posibilitatea de a deveni tătic din nou: "De ce nu?"

Sursa foto: Facebook

Cunoscut drept un adevărat Don Juan, Cătălin Botezatu trăieşte, de câteva luni bune, o relaţie cu Vica Blochina, iar relaţia lor pare să funcţioneze de minune, conform spuselor sale din această seară, de la "Acces Direct".

Chestionat cu privire la femeia din viaţa lui, Cătălin n-a stat prea mult pe gânduri şi a mărturisit că are o relaţie frumoasă cu Vica: "Suntem prieteni de foarte mult timp şi ne înţelegem bine!", a spus el.

Mai mult de atât, întrebat dacă "vede" în viitor o căsătorie, el a spus franc că "nu ştie, dar lasă lucrurile să meargă de la sine". Totuşi, nu exclude şansele de a deveni tătic din nou: "Dacă totul merge bine, de ce nu?", a spus el râzând.


Cătălin Botezatu şi Vica Blochina au anunţat că au o relaţie în urmă cu doar câteva luni, când blonda focoasă a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini în care apărea sărutându-se cu Bote.

Citeşte şi:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro