Cătălin Botezatu, prima apariție publică după operația la inimă: "Mă simt bine!"

După ce s-a operat la inimă, Cătălin Botezatu a avut prima apariţie publică. A mers la galeria de artă să admire haine imprimate cu tablourile pictoriței Alma Redingler.

Cătălin Botezatu a avut aseară prima apariție publică după operația la inimă pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni. Vedeta a participat la evenimentul de lansare a colecțiilor designerului Andreea Buga, ocazie cu care a admirat rochii elegante și haine sport-chic realizate din mătase naturală imprimată cu detalii din tablourile pictoriței Alma Redingler.

Cătălin Botezatu a ales ca prima apariție publică de după intervenția la inimă să aibă loc, nu la o prezentare de modă sau în club, ci la o galerie de artă, unde, într-o atmosferă relaxantă, printre tablouri celebre, au fost expuse creațiile designerului Andreea Buga.

“Mă simt bine. Am fost invitat aici de un prieten bun și mi-a plăcut ce am văzut. În special intenția de a promova arta prin intermediul modei, de a aduce tablourile superbe în atenția celor tineri și de a-i invita astfel să treacă și pragul muzeelor”, a declarat Cătălin Botezatu.

La evenimentul Andreei Buga au participat, printre alții, și Carmen Negoiță, George Buhnici și soția lui, Lorena, precum și pictorița Alma Redingler.

Andreea Buga își propune să aducă arta cât mai aproape de public și lansează două linii vestimentare, casual sporty-chic și elegantă, ce includ piese din mătase naturală imprimată cu tablourile pictoriței Alma Redlinger.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Primele imagini cu Botezatu după operație! Uite-l cum se recuperează

Cătălin Botezatu, în pericol din nou? Medicii îi recomandă să aibă grijă la dietă şi medicaţie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro