Cătălin Crişan şi-a invitat copiii la botez! Vezi dacă Daria şi Raris vor veni la petrecere

+2 click pentru
galerie

 Cătălin Crişan îşi botează, sâmbătă, fiica, pe Lara Maria, şi va da petrecere în cinstei ei, la eveniment participând peste 250 de invitaţi.  

În ciuda faptului că fosta sa soţie, Lucia Bubulac, a precizat că Daria (12 ani) şi Raris (9 ani) nu vor fi prezenţi la botezul surorii lor, Cătălin Crişan speră ca ei să  onoreze invitaţia făcută. „Relaţia cu copiii mei s-a îmbunătăţit, ne vedem foarte des. I-am invitat la botezul Larei Maria şi, pentru mine, ar fi o mare bucurie să vină, dar hotărârea rămâne exclusiv a lor“, a declarat Cătălin Crişan pentru Spynews.ro.

Acesta a invitat la petrecerea de botez a fiicei sale peste 250 de persoane. Naşii Larei Maria vor fi soţii Pândaru, prieteni de familie. 

Cătălin Crişan e dispus să accepte orice condiţie pusă de fosta lui soţie, Lucia Bubulac, numai pentru a-i avea alături de el,la botez, pe Daria şi Raris. „Dacă Lucia îşi doreşte să vină la botez alături de copii, nu am nimic împotrivă. Este mama copiilor mei, o respect şi o iubesc!“, a conchis el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro