Cătăline, uite ce-ai pierdut! Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a slăbit spectaculos

foto: arhiva

Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost aspru criticată de Cătălin, fostul ei iubit din competiţie, pentru kilogramele în plus. După ce a părăsit reality-shoul tânăra a scăpat de surprus şi a ajuns la o siluetă de invidiat.

Mădălina se bucură de viaţa de după "Mireasă pentru fiul meu"! Tânăra şi-a găsit un iubit, care-i este mereu aproape, iar iubirea pentru el a motivat-o să topească kilogramele în plus.De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu tânărul care o ţine protector în braţe. Îmbrăcată într-un maiou alb şi o pereche de pantaloni bleu, mulaţi, tânăra şi-a etalat noua siluetă.

"Ai slăbit foarte mult faţă de cum erai la "Mireasă pentru fiul meu". Felicitări! Arăţi foarte bine şi eşti foarte frumoasă", a remarcat o prietenă de-ale tinerei.

(foto: facebook)

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Cristina şi Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu", la sală! Cât de mult s-au schimbat foştii concurenţi, de când nu mai sunt în competiţie

VIDEO / Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu!" a făcut anunţul: "S-a încheiat totul între noi doi!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro