Câți bani a câștigat impresarul Denisei de pe urma vedetei? Liviu Dovleac s-a îmbogățit

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu a fost, de-a lungul ultimilor ani, una dintre cântărețele care, cu siguranță, s-a clasat în topul celor mai bine plătiți și mai căutați artiști de la noi din țară. Iar asta, evident, i-a ”îngroșat” conturile semnificativ.

Dar, spun sursele noastre, de când este impresariată de Liviu Dovleac, nu doar ea se bucura de banii pe care îi câștiga. De altfel, ne-au precizat sursele noastre, Denisa nu prea avea parte de încasările pe care le făcea la diversele cântări la care era invitată. Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, impresarul ei era foarte atent cu banii pe care îi împărțea, de-a dreptul frățește, cu Denisa. pentru că, pare-se, atunci când avea de susținut recitaluri la noi în țară, Denisa împărțea la jumătate banii, 50% revenindu-i impresarului ei. Dar, ne-au dezvăluit sursele noastre, cântările din țară erau cele care îi aduceau cei mai mulți bani, proporțional, vedetei, pentru că atunci când pleca în străinătate, sub pretextul că se ocupă de toate cheltuielile cu cazarea, impresarul o ”taxa” cu 60%. Iar în banii respectiv, pare-se, nu era doar onorariul pentru recital, ci și banii din dedicații erau adunați și, apoi, împărțiți ”regulamentar”.
Iar asta înseamnă că, de-a lungul ultimilor ani, Denisa, una dintre puținele artiste care nu se prea bucurau de seri libere, fiind invitată mai tot timpul la vreo cântare sau la vreo petrecere, a reușit, la propriu, să îl îmbogățească pe impresarul ei.
Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.
Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro