Câți bani valorează cariera Denisei? Familia a decis să vândă totul! Suma e AMEȚITOARE

+4 click pentru
galerie

Acum două luni, după o suferință cumplită, Denisa Răducu trecea în veșnicie lăsând în urma ei o carieră impresionantă, în ciuda faptului că a murit atât de tânără. Iar acum, pare-se, cei din familie, nefiind înzestrați cu talentul ei, au decis să facă ceva pentru a-i fi dusă opera mai departe.

Mai exact, spun  sursele noastre, cei din familie au decis să vândă drepturile de autor pentru piesele artistei, multe dintre acestea fiind, de-a lungul timpului, adevărate hituri, zecile de milioane de vizualizări fiind mărturia succesului Denisei. Dar, cum piesele cu pricina nu pot fi reinterpretate, cel puțin oficial, de alți artiști, iar cei din familie dorindu-și ca munca Denisei să fie dusă mai departe, au decis, de curând, să vândă toate drepturile celor care vor dori să îi calce cântăreței pe urme. Iar drepturile de autor, cu tot cu contul de socializare și cu cel de artist, valorează, la prima strigare, undeva în jurul sumei de 150.000 de euro, numărul pieselor fiind de ordinul sutelor.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro