Câţi bărbaţi a avut Denisa Răducu? Adevărul a fost făcut public de prietenul ei

+4 click pentru
galerie

Denisa ar fi avut un singur bărbat © Facebook

Denisa Manelista are un trecut amoros destul de discret, iar asta pentru că ani buni a fost cunoscută drept "ultima virgină din showbiz". Ei bine, am aflat câţi bărbaţi a avut cântăreaţa în viaţa ei.

Singura relaţie a Denisei de care se ştie este cea cu Florin, bărbatul care i-a fost artistei alături până la sfârşitul vieţii. Se pare că acesta a fost şi singurul din viaţa ei, ea fiind domnişoară până la o vârstă înaintată. Apropiaţii artistei vorbesc despre faptul că vedeta a fost o femeie pură şi cinstită şi nu a umblat cu alţi bărbaţi.

"Eu 100% ştiu că da, voia să se căsătoreasca cu ea. (...) A fost domnişoară pana la 20 şi ceva de ea, băiatul ăsta e primul. El îi doreşte binele, poate la fel ca mama ei", a spus un prieten de-ai Denisei Răducu, la "Agenţia VIP", înainte ca vedeta să fie răpusă de boală.

"Este un om căruia nu îi lipseşte absolut nimic. Îl cunosc foarte bine. Niciodată nu are cum să se împrumute de la nimeni din ţara asta. Nu îi lipseşte nimic şi are un caracter foarte frumos. Avea parc de maşini dinainte să fie cu Denisa. O iubeşte pe Denisa mai mult decât orice. El şi-a lăsat afaceri de bani grei în Spania ca să vină să fie langa Denisa. El i-a dat maşina cadou, cum ar putea să îi ia banii ei", a mai spus acesta în luna iunie.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
 

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro