Catinca Roman se luptă în secret cu o boală extrem de grea: ”Sufăr de...”

Catinca Roman © Sursa foto: Facebook

Fata Mioarei Roman, Catinca, suferă de o boală mai putin cunoscută în România. Catinca Roman a fost în platoul emisiunii ”Agenția VIP” și a vorbit de afecțiunea care nu-i da pace de o bună bucată de vreme.

Catinca Roman suferă de oboseală cronică și nu se poate odihni mai deloc. Fata Mioarei Roman suferă de insomnii, iar în fiecare zi adoarme mai mereu la 4 dimineața. 

”Sufăr de oboseală cronică. În România nu e considerat încă o patologie. Se manifestă cu epuizare fizică. Pe la 4 dimineața mă culc. E foarte important să faci o schimbare de stil de viață dacă poți. Se întâmpla să am mari probleme cu somnul de când aveam matinal. Sper să pot renunța curând la pastile”, a declarat Catinca Roman pentru ”Agenția VIP”.

Cristi Brancu a recunoscut că și el suferă de aceeași afecțiune, însă a reușit să mai atenueze această boală, oboseala cronică.

Catinca Roman are o fată, Calina, cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut prin numele de scena "Bebe”, fost component al trupei de stripperi a lui Cornel Pasat. Cei doi s-au despărţit când Calina avea numai 8 luni, aceasta rămânând în grija Catincăi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro