Caz fără precedent în casa "Mireasă pentru fiul meu"! A venit să-şi însoare fiul, dar îi fug ochii după bărbaţi! Anunţul făcut astăzi de mama unui concurent

A venit să-şi însoţească fiul în cadrul show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", dar acum îşi caută şi ea jumătatea. Mama unuia dintre concurenţi a făcut astăzi anunţul.

Doamna Virginica, în vârstă de 58 de ani, mama lui Ciprian a anunţat că îşi doreşte să cunoască un bărbat care să îi fie alături toată viaţa."Toţi domnii cu mustaţă care credeţi că puteţi să aveţi încredere în mine că vă pot oferi dragoste până la sfârşitul vieţii apelaţi la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", a declarat femeia.

Mama lui Ciprian a explicat şi de ce îşi doreşte doar bărbaţi cu mustaţă. "Un bărbat cu mustaţă este mai pedant şi mai îngrijit", a adăugat doamna Virginica.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Dragostea cu năbădăi se transformă într-o iubire ca în filme! Carmen şi Dănuţ de la "Mireasă pentru fiul meu", imagini din vacanţă

A uitat-o complet pe Andrada! Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", alături de o brunetă "dotată": "Ce bunăciune ai lângă tine!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro