VIDEO / Cazul care șochează bisericile din întreaga lume! Un tânăr român se căsătoreste cu un preot de 78 de ani şi vor trăi aici!

+2 click pentru
galerie

Philip Clements şi Florin Marin © captura Antena Stars

Philip Clements este preotul englez care a şocat întreaga lume, după ce a a anunţat că urmează să se căsătorească, peste o săptămână, cu Florin Marin,  un tânăr român foarte îndrăgostit.  Chiar dacă au o relaţie controversată, cei doi par că se iubesc şi nu bagă de seamă gurile rele. 

Florin este un român creştin, care lucrează ca model. L-a cunoscut pe preotul de 78 de ani pe Internet, iar de atunci nu au mai putut renunţa unul la celălalt. 
"Între noi este o relaţie normală, doar că într-un final ne-am decis să ne casatorim şi sa avem o relaţie şi o căsnicie împreună", a declarat Florin la "Răi da' Buni".

Şi Philip Clements are numai vorbe frumoase la adresa tânărului român. Nu îşi simte vârsta când este lângă el şi îşi doreşte din tot sufletul să îi ofere modelului o viaţă cât mai frumoasă şi liniştită, după ce a decis că vrea să îşi împartă viaţa cu el.
"Deja ma gândeam de acum 6 luni pentru că eram foarte apropiaţi, mai mult decat prieteni şi voiam sa se simtă in siguranţă. Atunci când eu voi părăsi această viaţă, eu vreau să fie în singuranţă din punct de vedere financiar. Poate era altfel dacă eram mai tânăr(...) eu am 78, dar cand sunt cu el ma simt de 28 de ani", a declarat bătrânul la Antena Stars.

Cât despre viaţa profesională, Philip Clements susţine că nu mai profesează ca preot. Într-adevăr, biserica nu este de acord ca doi bărbaţi să întreţină relaţii sexuale, dar acest lucru nu l-a îndepărtat de Florin nicio secundă.
"Sunt preot şi acum, dar nu mai lucrez ca preot. Voi fi preot până voi muri. Nu mai lucrez ca preot cu puţin timp înainte să îl cunosc pe Florin. Biserica permite unui preot să trăiască cu o persoană cu acelaşi sex, dar nu au voie să întreţină relaţii intime. Acum că nu mai sunt preot, pot să am o relaţie intimă cu Florin. Hristos nu a spus niciodată că o relaţie apropiată dintre doi oameni de acelaşi sex este greşită(...) Eu nu cred că l-am ofensat într-un fel pe Hristos, poate doar biserica", a mai adăugat Philip Clements.

Cei doi îndrăgostiţi urmează să se căsătorească luna aceasta, iar apoi plănuiesc să se mute împreună în România. Chiar dacă nu vor face cununia religioasă, pentru că nu este acceptată de biserică, Philip şi Florin vor fi soţi în acte şi îşi vor lua şi numele de familie
"Mergem la primărie. Nu se face în biserică. Mergem la Oficiu Stării Civile cu prieteni şi cu martori, apoi facem alte lucruri pe parcursul zilei. Ne mutăm într-un apartament în Bucureşti. Seara, prietenii vor veni la o petrecere. Noi doi aici vom trăi. Poate că oamenii de aici nu cred în căsnicia noastră, dar asta nu ne va împiedica să trăim în acelaşi apartament. Voi lua numele lui şi viceversa", a povestit preotul de 78 de ani despre cea mai aşteptată zi din viaţa lui.

Florin i-a făcut cunoştinţă familiei sale cu iubitul lui mult mai matur şi, potrivit spuselor sale, aceasta nu a avut nimic împotrivă: "A cunoscut-o pe mama. Nicio reacţie. Foarte frumos. Provin dintr-o familie foarte educată, cu bun simţ".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro