Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu, concert cu scandal! Cei doi au refuzat să urce pe scenă din cauza naistului Nicolae Voiculeţ

foto: facebook

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au refuzat să cânte în încheierea spectacolului Callatis Fest 2014, aşa cum erau programaţi, din cauza că naistului Nicolae Voiculeţ. Supărarea a venit după ce instrumentalistul şi-a depăşit timpul stabilit, iar prestaţia oferită de Catanga şi Pădureanu nu ar mai fi putut fi transmisă în direct de TVH.

Organizatorii Callatis Fest 2014 s-au confruntat, duminică seara, cu o situaţie delicată. Cornelia Catanga şi soţul ei, Aurel Pădureanu, au refuzat să mai cânte în încheierea festivalului deoarece prestaţia lor nu mai putea fi transmisă televizat, din cauză că naistul Nicolae Voiculeţ şi-a prelungit reprezentaţia.

„Nicolae Voiculeţ şi-a adus nu doar echipa, ci mai multe fătuci care nu erau programate să cânte. Din cauza lui desfăşurătorul a fost dat peste cap şi s-a întârziat foarte mult. A cântat o oră încât a plictisit tot publicul. După ce am intervenit de mai multe ori la organizatori să se respecte programul iniţial, am reuşit să intrăm în scenă cu vreo 20 de minute înainte de miezul nopţii. Şi Nicolae Voiculeţ nici măcar nu şi-a cerut scuze în culise, pentru că ştia că am stat acolo pregătiţi să intrăm în scenă.

(foto: facebook)

Nu faţă de mine, ci faţă de Aurel Pădureanu care are o vârstă respectabilă. Oare Nicolae Voiculeţ a auzit de marele naist Romeo Văduva?”, a declarat Cornelia Catanga pentru „ring”.

Iritat de atitudinea naistului, maestrul Aurel Pădureanu i-a declarat război acestuia şi i-a desfinţat prestaţia: „În comparaţie cu marele Gheorghe Zamfir, pe Nicolae Voiculeţ l-aş condamna pentru port ilegal de instrument”.

Până la urmă însă totul s-a încheiat cu bine căci Catanga şi Pădureanu au acceptat să susţină recitalul, spre bucuria publicului din Mangalia.

Citeşte şi:

Moment INCREDIBIL! Cornelia Catanga şi-a arătat sânii, în direct

Legătura incredibilă dintre Nicole Cherry şi Cornelia Catanga! Vezi cum a făcut-o celebră "doamna muzicii lăutăreşti!"

INCREDIBIL! Cum îşi distruge Cornelia Catanga propriul copil!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro