Anunţ mare făcut de Andreea Berecleanu la câteva săptămâni de la nuntă. Reaţia fiicei când a aflat

+3 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

Andreea Berecleanu a făcut un anunţ cu câteva ore în urmă.  Fata prezentatoarei de ştiri nu a ezitat să-şi dea cu părerea despre decizia mamei sale.

Prezentatoarea Observatorului şi-a făcut recent un cont pe o reţea de socializare unde va interacţiona cu prietenii virtuali mai mult prin imagini decât prin cuvinte.

"Dacă ar fi să o cred pe fiica mea, mi-am făcut cont de instagram cu întârziere. Adică ieri. Dacă ar fi să mă ascult pe mine, l-am făcut când am vrut, când am simţit. Aşa fac şi cu cărţile, aşa am făcut şi cu fb, cu filmele, hainele. Aştept să treacă puţin vria modei ca să înţeleg detaşat un fenomen, fără a fi implicată. Şi cred că pe instagram mă veţi cunoaşte mai puţin prin vorbe, mai mult prin imagini. De fapt, asta m-a şi convins. Iubesc imaginile dincolo de cuvinte, iubesc emoţia mută.", a scris Andreea Berecleanu pe o reţea de socializare.

Andreea Berecleanu este prezentatoarea Observatorului de la Antena 1. Începând cu 1996, ea a prezentat știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, de care a divorţat la sfârşitul anului 2013. Cei doi au împreună doi copii: Petru şi Ava. Andreea Berecleanu a debutat în presă la 18 ani la Cuvântul și la România Liberă în 1993. Andreea Berecleanu s-a căsătorit pe 5 noiembrie cu Constantin Stan.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro