Ce a apărut pe internet după ce Adelina a anunțat ca e şomeră

foto: facebook

Adelina Pestiţu a anunţat, marţi seara, că este şomeră, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Adelina Pestriţu şi-a anunţat prietenii virtuali, marţi seara, că este şomeră. Bruneta a spus că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D.

Reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară. O prietenă virtuală i-a spus franc în ochi brunetei că postura de prezentatoare nu i se potrivea deloc.

"În sfârşit! Sincer, de când ai început să prezinţi, chiar mă enervai. Nu ai dicţie de prezentatoare, nu stii când trebuie să vorbeşti. Vorbeşti peste alte persoane. Îmi aduc foarte bine aminte de ziua când a fost invitată Andrea Marin, m-am mirat că nu i-a zis ceva Andrea, doar ziciea, stai un pic Adelina. Femeia lămurea lumea cu sucurile iar asta se băga peste ea. Nu i se potriveşte rolul de prezentatoare. Aşa, ca femeie, îmi place cum arată. Clar, altceva e vocaţia ei. Te pup, Ade. (asta e părerea mea, sper sa nu ma blochezi ca pe Facebook", i-a scris un internaut Adelinei după ce aceasta a anunţat faptul că a rămas şomeră.Alţii au fost mai îngăduitori cu bruneta şi au ţinut să-i spună că urmează o nouă etapă în viaţa ei şi că pasul era unul firesc: "Te-ai maturizat. Vrei să îți întemeiezi o familie şi cred că acea emisiune nu-ți mai aduce nimic benefic. Eu așa văd lucrurile. Fiecare etapă a vieții cu planurile ei, cu proiectele ei. De aceea îți spun mult noroc și să faci doar ce te reprezintă acum, în acest moment al vieții".

Citeşte şi:

E oficial! Adelina a rămas fără jobul de prezentatoare: "Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea"

VIDEO / Trecutul nu-i dă pace! Speak, ştiai? Adelina, întreţinută de un bărbat potent financiar. Cine se află în spatale succesului ei?

Dragostea pluteşte în aer. Ce mesaj i-a transmis Adelina lui Speak, de ziua numelui!

Adelina şi-a îngrozit fanii. Spune că a scăpat "Aproape vie" din această "experienţă"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro