Ce a apărut pe pagina de Facebook a Mirelei Boureanu Vaida, după ce a anunţat că va avea un băieţel

Mirela Boureanu Vaida va deveni mamă de băiat - foto: facebook

La doar un an de când a adus-o pe lume pe micuşa Carla, Mirela Boureanu Vaida (34 ani) a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" va aduce pe lume un băieţel şi, peste câteva luni, o să ia o pauză pe plan profesional.

Mirela Boureanu Vaida trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. După ani de zile în care a visat la momentul în care va deveni mamă, în doar un an, şi-a văzut visul cu ochii. La începutul lui 2015 a adus-o pe lume pe Carla Maria, iar, în urmă cu câteva zile, a anunţat că va deveni mamă de băiat. Bucuria le-a împărtăşit-o şi telespectatorilor "Mireasă pentru fiul meu", care au felicitat-o pe pagina de Facebook.

"Felicitări şi sarcină uşoară în continuare! Eşti frumoasă, deşteaptă, plăcută, deosebită şi cu simţ al umorul foarte bine dezvoltat! Te pup cu drag!", "Mirela, îmi pare rău că pleci de la 'Mireasă pentru fiul meu'. Eşti specială, plină de viaşă şi reală, nebunatică şi apucată, hotărâtă şi severă. Miloasă şi emotiva, uneori, tradiţionalistă, crescută să iubeşti adevăratele valori. Eşti un cocktail reuşit! M-ai făcut să râd mereu! Sper să te mai văd la TV" sau "Sarcina te face şi mai frumoasă în perioada asta, pur si simplu radiezi de fericire", sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite de prezentatoare tv pe pagina de Facebook.

A avut pofte neobişnuite

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a simţit că va aduce pe lume un băieţel, înainte ca medicul să-i dea marea veste.

Am intrat în al doilea trimestru de sarcină, o sarcină despre care pot spune că este mult mai uşoară ca prima. Aproape că nici nu am simţit aceste patru luni, poate doar o uşoară indispoziţie, uneori. Din start am simţit că este băieţel, pentru că am poftit la lucruri aşa cum nu mi-aş fi imaginat vreodată. De la popcorn cu caşcaval, la tortilla cu chili, castraveţi muraţi, brânză foarte sărată şi până la hrean gol, aveam toate semnele că este o sarcină total diferită faţă de prima. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că visul meu de a avea pereche, fetiţă şi băieţel, s-a împlinit atât de repede, că vor avea şansa să crească împreună, pentru că asta mi-am dorit mereu, o casă plină de copii. Mă pregătesc pentru cea mai aglomerată perioadă din viaţa mea şi nu am de gând să mă opresc aici!”, a povestit Mirela.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru prima dată pe 20 februarie 2015. Prezentatoarea TV are o relaţie de mai mulţi ani cu Alexandru, cu care s-a căsătorit civil pe 19 septembrie 2009.

Citeşte şi:

VIDEO / Ce nume a ales Mirela Boureanu Vaida pentru băieţelul ei: "Mă tot gândesc la asta de când am fost la ecograf!"

Mirela Boureanu Vaida, primele declaraţii după ce a anunţat sexul bebeluşului: "Din start am simţit că este băieţel. Am poftit la lucruri aşa cum nu mi-aş fi imaginat vreodată!"

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro