Ce a apărut pe pagina Larisei Ujvari la câteva ore după ce s-a aflat că a murit: "Ne-am rugat continuu ca Dumnezeu să te facă bine"

+3 click pentru
galerie

Larisa Ujvari © Facebook

Dramă de nedescris pentru cei care o cunoşteau pe Larisa Ujvari, studenta de 25 de ani din Oradea care s-a stins din viaţă în urma unei lupte cu o boală gravă. 

Larisa Ujvari a lăsat un gol imens în sufletele tuturor. Nimănui nu îi vine să creadă că a murit. Pagina ei de Facebook a fost transformată într-una "In memoriam", acolo unde oamenii încă îi pot admira pozele.

"Sperăm că aceia care au iubit-o pe Gea vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de ea şi a o comemora", este mesajul care îţi apare atunci când îi accesezi pagina Larisei Ujvari.

De asemenea, prietenii ei au scris o mulţime de mesaje sfâşietoare. "Nici acum nu îmi vine sa cred, că ai plecat așa repede de lângă noi. Ai fost o fata de treabă. Odihneşte-te în pace suflet 😭😭 / Dormi în pace colega noastră dragă! Prea devreme te-a răpit de lângă noi boala cumplită cu care te-ai luptat. Ne-am rugat continuu ca Dumnezeu să te facă bine, să te poți bucura de viaţă", sunt doar câteva dintre ele. 

Vă reamintim că Larisa Ujvari a ajuns la spital din cauza unei infecţii puternice pornită de la o afecţiune renală în decembrie 2017. Oamenii s-au mobilizat şi au făcut o campanie pentru a-i dona trombocite şi plasmă, însă nimic nu a mai ajutat-o. Fata s-a stins din viaţă pe patul de spital, după aproape o lună. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro