Ce a făcut Laurette cu şoferul cu câteva ore înainte de divorţ! Imagini EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Vorbă deja celebră "la bine şi la rău, până moartea ne va despărţi", a ajuns să fie din păcate în zilele noastre o simplă vorbă... aşa a fost şi în cazul focoasei noastre mulatre Laurette, care este în pragul unui divorţ cu "scântei" de omul de afaceri Ciprian Nistor, aflat momentan în penitenciar.
Dragostea nu ţine cont de vârstă, religie, culoare sau credinţă, dar când soţul este departe de casă şi gelos chiar şi dragostea are probleme serioase!

Fum nu iese niciodata fără foc, dar parcă ne vine greu a crede acuzele grele făcute de soţ din puşcărie în care Laurette este acuzată de infidelitate şi prostituţie. În tot acest timp, parcă îi face în ciudă soţului care pregătea din închisoare actele de divorţ, Laurette apărea zilele trecute la un eveniment caritabil, zâmbitoare ca o frumoasă pantera, în roşu probabil să nu o deoache cineva şi... cel mai important lucru însoţită!!
Însoţită de fiica ei şi de un domn misterios, de care am aflat că este chiar "celebrul şofer" de care au scris ziarele că i-ar fi iubit :o!
Să se repete povestea lui Moni şi a lui Ricky??? Nu ştim, dar am văzut cu ochii noştrii că şoferul de care Laurette zicea că e angajat de soţ să o ajute... o ajută cam prea bine!
În loc să aştepte pe avarii cuminţel în maşină, tânărul a stat cu ea la masă, a mâncat, s-a jucat cu fetiţa şi dacă nu am fi ştiut întreaga poveste am fi jurat că sunt o familie adevărată "Modern Family". Ce se va întâmpla de acum înainte, Dumnezeu cu mila!
Un lucru e sigur, Laurette va fi în curând o femeie liberă şi în căutare de stabilitate sau în căutare de alt şofer!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro