Ce a făcut Marcel Toader după ce a lipsit la pronunţarea divorţului! Cum a fost surprins omul de afaceri

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader apare la "Acces Direct" pentru a clarifica lipsa la notar © Facebook

Marcel Toader pare că nu mai doreşte divorţul cu Maria Constantin sau cel puţin nu pe cale amiabilă. După ce a lipsit de la notar, acolo unde trebuia să oficializeze despărţirea afaceristul a fost surprins mai abătut ca niciodată.

Omul de afaceri a fost filmat pe echipa Antena Stars înainte de a intra în emisiunea "Acces Direct". Marcel Toader este abătut, stă numai pe telefon şi îşi muşcă buzele. Este extrem de ocupat cu dialogul pe care îl poartă, iar întrebarea care ne vine tuturor în minte este: Cu cine vorbeşte Marcel Toader cu atâta preocupare în timpul marelui scandal?

Bărbatul urmează să intre în emisiunea de la Antena 1 şi va lămuri răzgândirea sa în cazul divorţului. Acesta a luat această decizie, după ce seara trecută, la "XNS", susţinea clar şi răspicat că nu vrea să mai continue căsnicia cu Maria Constantin.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro