Ce a făcut nora lui Cornel Dinu în amintirea soacrei sale? Gestul ei te va pune pe gânduri

Alexandra, nora lui Cornel Dinu, a fost extrem de apropiată de soacra ei. Din păcate, aceasta a decedat în urma unei lupte cumplite cu o boală necruțătoare. Iar acum, în amintirea ei, soția fiului ”Procurorului” a făcut un gest care spune totul despre ceea ce simte față de soacra ei.

Zilele trecute, Alexandra, soția lui Corneluș Dinu, o tânără care se putea lăuda cu o podoabă capilară invidiată de orice femeie a apărut cu părul scurt. Motivul?

Ea a decis să se implice într-o campania umanitară, alături de alte personaje din lumea showbiz-ului și să doneze părul personal pentru ca cei suferinzi de cancer și care fac acele tratamente extrem de dificile care le distrug podoaba capilară să se poată bucura măcar de peruci.

”Am renunțat la mai mult de jumătate din păr pentru a contribui la realizarea unei peruci din păr natural, perucă care va fi purtată de o femeie diagnosticată cu cancer la sân”, a notat Alexandra după ce a postat o fotografie cu ea cu noua coafură.
Gestul pe care l-a făcut Alexandra pare să fie însă dedicat soacrei sale, decedată acum patru ani, după o lungă suferință.

Citește și:

Am aflat ce ”ascunde” Cornel Dinu! Imagini senzaționale din familia simbolului dinamovist

Ce pun la cale simbolurile unor echipe rivale? Întâlnire de taină între dinamovistul Cornel Dinu și fostul rapidist Dinu Gheorghe

VIDEO / Cum a fost surprins şeful de la Rapid la 4 ani de când şi-a pierdut soţia răpusă de cancer!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro