Ce a omorât-o, cu adevărat, pe Marioara Zăvoranu? Detalii ȘOCANTE
Publicat pe 21.04.2015 la 18:59 Actualizat pe 21.04.2015 la 19:01
Decesul Marioare Zăvoranu a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult pe fiica ei, pe Oana, dar și pe apropiații femeii. Motivele sunt însă incredibile, cu atât mai mult cu cât, în ultima lună, starea ei de sănătate se înrăutățea inexplicabil.
Decesul Marioare Zăvoranu a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult pe fiica ei, pe Oana, dar și pe apropiații femeii. Motivele sunt însă incredibile, cu atât mai mult cu cât, în ultima lună, starea ei de sănătate se înrăutățea inexplicabil.
Din păcate, după ce a ajuns la spital, Marioara nu a mai rezistat mult și nu a răbdat să mănânce așa cum îi recomandat medicii. Adică, fără sare. Și, chiar dacă mâncarea pe care o primea la spital era complet nesărată, cu atât mai mult cu cât ”dieta” ei era gândită, cântărită și preparată de cadrele medicale de acolo, Marioara a făcut ce a făcut și a început, pe ascuns, să își pună din ”condimentul” ei favorit. Iar acest lucru, ne-au desclarat surse medicale sub protecția anonimantului, i-ar fi grăbit sfțrșitul. ”Sarea pentru ea era alimentul ”tabu”. Nu avea voie să se atingă de ea, și așa suferea cu rinichii, era dializată. Pentru ea, sarea era otravă”, ne-a spus un medic de la spitalul Fundeni.
Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de a o ține departe de sare, Marioara a făcut rost de undeva de mult-doritul condiment și a început să își strecoare în mâncarea de dietă, pe ascuns, câte puțâin. Iar acest lucru i-a înrăutățit starea medicală din ce în ce mai tare, până la momentul în care, din păcate, a intrat în comă.
Citește și:
Spynews a dezlegat misterul! Cum a ajuns preotul controversat să oficieze slujba Marioarei