Ce a postat Marius Elisei pe pagina lui de Facebook, după ce a spus adevărul despre divorţul de Oana Roman

+2 click pentru
galerie

Marius Elisei a încercat să lămurească situaţia în această seară, cu privire la divorţul de Oana Roman. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, bărbatul a spus că îşi asumă ceea ce a spus şi cu urmează să vedem ce se va întâmpla.

La scurt timp, ceva de pe Facebook l-a revoltat şi a distribuit pentru ca oamenii să vadă. "Ăsta era sa lovească doi copii pe Vatra luminoasă cu Victor Manu, unde a venit cu frâna de mână să facă stânga (si fără semnal). A alunecat necontrolat şi a atins doi copii (erau cu părinte sau bunica). Numărul este B 21 LS* şi nici macar nu e curăţat de zăpadă. Când să merg la el sa-l cert, ce sa vezi: şoferul este baut", este mesajul distribuit de Marius Elisei.

"E postarea mea, recunosc. Mi-o asum, o duc până la capăt. Deocamdată trebuie să spăl cu Oana nişte rufe în public. După aceea vom ieşi în public şi vom spune concret. Mai multe nu mai pot să spun. Ce s-a tot speculat prin presă că vreau să lămuresc faza cu schimbarea mea de la profil. Acea schimbare a fost făcută din anul 2015 din Casatorit în Singur. Dacă pot să arăt când am modificat, cu mare drag. Nu pot să dau acum niciun răspuns. Avem nişte rufe de spălat, le băgăm la maşina de spălat şi apoi vedem ce pete rămân. (...) Vreau să mă opresc aici dacă se poate. Eu cu Oana mai avem chestii de vorbit şi de lămurit. Vorbim. Discutăm şi punem ce trebuie pe foaie. Nu pot să vă spun dacă mai locuiesc cu Oana sau dacă m-am mutat. Vom vedea la sfârşitul săptămânii. Nu este vorba de o altă femeie, în niciun caz. Noi doi ne-am propus să vedem ce e de făcut până la sfârşitul săptămânii. Fetiţa contează mai mult ca orice. Ea este foarte bine, o văd în fiecare zi, o duc la grădiniţă. S-a spus că vreau faimă", a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro