Întrebarea care o scoate din minţi pe Delia şi răspunsul DUR al acesteia: "Luaţi de vă săturaţi!"

Delia este stresată de o întrebare care i se adresează foarte des: de ce nu face un copil. Artista a oferit, în sfârşit, răspunsul pe acest subiect şi nimeni n-ar fi putut ghici ce a spus frumoasa cântăreaţă.

"Luaţi de vă săturaţi, în sfârşit răspund şi eu sincer la întrebarea care mi se pune cel mai des. http://www.sereniti.ro/faci-copil/ Nu mai vreau să fiu întrebată despre acest subiect!", a fost mesajul postat de Delia pe Facebook.

Ea a dat un răspuns neaşteptat celor de la sereniti.ro în "problema" copilului: 

"Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: ”tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită”. Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită.

Așa că de ce nu fac un copil? Nu știu! Pur și simplu nu știu să răspund la întrebarea asta. Dacă aș planta câte un copac pentru fiecare întrebare legată de copil aș reîmpăduri toată România. De ce nu fac un copil? Pentru că nu sunt în starea necesară acum. Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil.

Dar în vacanțele astea exotice se fac copii. Plecați doi și vă întoarceți trei. De ce nu faci un copil? Nu știu! Nu am planificat niciodată un copil când am rezervat biletele de avion și camera la hotel.

Luna de miere e o ocazie perfectă. De ce nu ai făcut un copil? Uite că nu am reușit să planificăm o lună de miere romantică, din aia cu orhidee peste tot, lumânări și șampanie. N-am ars-o prea romantic. Ne-am dus taman în Africa. De unde romantism în Etiopia? Triburi în care femeile aveau farfurii în buze și cine mai știe prin ce alte locuri. Aventură da, romantism nu. Dar a meritat. Cum să faci un copil când stai cu urechea ciulită să auzi leul care se plimba pe sub geam?
Ce ai căutat în Africa în loc să te pregătești să faci un copil? De ce nu te-ai dus în Antalia la un all inclusive, în Capri, în Dubai, undeva unde rezistă lumânările aprinse. Stai! Oprește-te că îmi vine să vărs. Aoleu, dacă sunt însărcinată?

Dar Delia, toate colegele tale au făcut deja un copil. La voi când vine barza? Nu știu! La noi pe bulevardul Unirii nu mai e loc de cuiburi de barză. Și nu am avut bani de Cernica așa că uite că nu vine barza.

Dar de ce nu vă mutați la Snagov? Acolo e teren fertil, cum te muți cum rămâi însărcinată. S-au făcut o groază de studii și studiile nu mint. Auzi dragă domnule, știi ceva? Mai lasă-mă cu copiii și să știi că nici după berze nu mă omor. Nu mă împotrivesc, dar le admir de la distanță. Iar copiii îi ador dacă sunt ai altora. Când mă gândesc că ar trebui să îl cresc eu mă apucă tahicardia. Cum să mă apuc eu să cresc un copil când îmi dau seama că mai am eu de crescut?

Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată".

Delia Matache, una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi, are 33 de ani, dar nu are copii. Ea este căsătorită cu Răzvan Munteanu din septembrie 2012.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV! Delia a luat MAREA DECIZIE! Artista ne-a mărturisit când va deveni mamă!

VIDEO / Cel mai emoționant concert al Deliei! Mama artistei s-a zguduit de plâns, alături de toată Sala Palatului


T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro