Ce are el nu are Smiley! Cum a cuminţit-o Cosmin pe Laura Cosoi

+2 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

Laura Cosoi a fost invitată într-o emisiune TV unde a povestit despre relaţia cu soţul ei. De când l-a întâlnit pe Cosmin, viaţa Laurei Cosoi s-a schimbat total.

Laura Cosoi a mărturisit cu sinceritate la emisiunea "Refresh by Oana Turcu" "Până la Cosmin lucrurile erau diferite. Probabil ţine şi de o maturitate pe care am căpătat-o în timp. Înainte mi se părea că sunt tânără şi pot să aleg. Am această libertate să aleg. Şi nu am considerat că trebuie să mă abat de la ceea ce-mi doresc. Cât timp lucrurile nu mai funcţionau nu aveam de ce să rămân acolo. După 5 ani de relaţie cu Cosmin, acum vâd lucrurile total diferit. Aş lupta până în pânzele albe pentru relaţia în care cred cu adevărat".

Blonda vorbeşte foarte frumos despre soţul ei şi-l consideră tot sprijinul ei, dar şi bărbatul care a reuşit să o schimbe: "Cosmin este pentru mine un exemplu şi mă bazez foarte mult pe el. Cosmin spune că 70% din relaţie este femeia. Femeia este motorul şi atât cât femeia lasă, atât va fi!" "Faţă de când am început relaţia acum sunt mai matură şi mai aşezată, fericită. În trecut eram un pic neliniştită şi aveam tendinţa să controlez totul. Când am început relaţia mi-a zis că să ştii că nu vom fi doi bărbaţi în casa asta. Şi de atunci l-am lăsat pe el să care sacoşele, să deschidă portiera."

Ca un mic secret pentru femei, Laura Cosoi a spus că femeile trebuie să le dea impresia bărbaţilor că există lucruri pe care nu le pot face fără ajutorul lor . 

Laura Cosoi are 34 de ani, este o actriţă apreciată, ce a fost îndragită de public în special datorită apariţiei în serialul "La Bloc", în care a jucat alături de Dana Rogoz. A avut o relaţie cu Smiley, iar în prezent este căsătorită cu Cosmin Curticăpean.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro