Ce ascunzi, Vanessa Hudgens? Celebra actriţă refuză să aibă apariţii fără straturi de machiaj

+5 click pentru
galerie

sursa: hepta.ro

Vanessa Hudgens este actriţa care a uimit în nenumărate rânduri prin frumuseţea ei şi prin corpul ei armonios. Ei bine, se pare că vedeta arată aşa bine numai când apelează la trucuri de înfrumuseţare.
Recent, actriţa şi iubitul ei, Austin Butler, au fost surpinşi în timp ce veneau de la sala de fitness. Aceştia nu au vrut sub nicio formă să fie văzuţi aşa, nearanjaţi si obosiţi.
Amândoi şi-au ascuns tot drumul faţa şi au refuzat să se afişeze, de parcă ar avea ceva de ascuns. În orice caz, se poate observa că Vanessa este nemachiată şi are părul prin pr fugă, acesta fiind probabil motivul pentru care cei doi sunt ruşinoşi.

Pe de altă parte, actrţa poartă un top scurt prin care i se poate vedea abdomenul bine lucrat, mai ales că abia a venit de la sală şi muşchii sunt încă tonifiaţi.


Vanessa Anne Hudgens este o cântăreață și actriță americană. Și-a făcut debutul în 2003 și a apărut în filmele Thirteen și Thunderbirds. Cel mai mare succes al ei l-a reprezentat participarea în filmele High School Musical.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro