Ce au in comun Ellie White si Shania Twain?

Ellie White

Ellie White a avut privilegiul de a înregistra în același studio în care a lucrat și celebra Shania Twain. Artista a bifat aceasta realizare la Geneva, în scurta vacanță pe care a avut-o zilele trecute, alături de managerul și logodnicul ei, Doru Tincă.

Ellie White a vizitat orasul de pe malul lacului Leman, dar a intrat si in acelasi studio muzical in care obisnuieste sa inregistreze si Shania Twain, artista americana fiind de cativa ani rezidenta la Geneva.

“Am fost surprinsa atunci cand doi producatori muzicali din Geneva m-au rugat sa imi aduc contributia la un nou proiect ce va fi lansat pe piata in toamna acestui an. Am ramas si mai incantata dupa ce am aflat ca studioul in care am tras eu vocile este acelasi unde obisnuieste sa inregistreze si Shania Twain, care locuieste de ani buni in Elvetia. Momentan nu pot sa dau foarte multe detalii, insa o sa aflati despre ce este vorba la momentul potrivit”, declara Ellie White.

In periplul sau din Elvetia, Ellie White a fost insotita doar de logodnicul si managerul ei, Doru Tinca, in vreme ce baietelul lor, Mihai, in varsta de cinci luni, a ramas in grija bunicilor si a bonei.

“Nu am lipsit decat trei zile si a fost prima plecare a noastra fara Mihaita. Mi-a fost greu si am stat in permanenta pe telefon cu bona si cu bunicii.  Am reusit insa sa-mi reincarc bateriile, desi a fost o deplasare scurta si intensa. Elvetia este o tara incredibil de frumoasa, iar Geneva este un oras cu aer aristocratic. Am inteles ca si Tina Turner, Sophia Loren sau Roger Moore au case prin zona”, spune Ellie White.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro