Ce bine se potrivesc! Imagini senzaționale cu cel mai comentat cuplu al momentului!

Lidia Buble s-a transformat dintr-o adolescentă timidă într-o adevărată femeie fatală. Iubita lui Răzvan Simion este perfect conştientă de atuurile ei şi ştie cum să încingă imaginaţia bărbaţilor, dar singurul care se bucură de el este Răzvan.

Răzvan Siomion şi Lidia Buble s-au ferit să îşi manifeste dragostea în public, dar atunci când totul merge perfect, parcă nici secretul nu mai are niciun rost. Astfel că, martori la gesturile lor de iubire au fost şi paparazzii Spynews.ro, care i-au surprins pe cei doi în plină „acţiune”.
Ca orice cuplu de îndrăgostiţi, Lidia Buble şi Răzvan Simion înceracă să îşi petreacă cât mai mult din timpul liber împreună. Tot împreună i-au surprins şi paparazzii Spynews.ro, dar nu singuri, ci împreună cu un alt cuplu, prieteni de-ai celor doi.


Atât Lidia cât şi Răzvan s-au simţit foarte bine în compania prietenilor lor, cei patru făcând glume pe tot parcursul aşteptării, până când au putut merge în sala de cinema. Asemenea unei adolescente îndrăgostite, Lidia s-a îndreptat, la un moment dat, direct către iubitul ei, pe care l-a sărutat cu foc, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.


Fericirea, dar şi dragostea pe care o simte pentru el se citea cu uşurinţă pe chipul Lidiei, care îl sorbea pur şi simplu din priviri. Atunci când prietenul lor a terminat convorbirea telefonică în care era prins, cei patru s-au îndreptat către sala de cinema.

Citeşte şi:

Ce i-a dăruit Răzvan Simion Lidiei Buble, de Ziua Îndrăgostiților. A făcut-o să exclame: ”Te iubesc”

Răzvan, ai văzut?! Lidia Buble, surprinsă în timp ce săruta un alt bărbat

VIDEO / Dragoste cu năbădăi! Lidia Buble i-a cântat "Noi simţim la fel", iar Răzvan Simion i-a dat o replică la care nu se aştepta


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro