VIDEO / Ce cadouri a primit fiica lui Vasilică Ceteraşu de la toate perechile de naşi! Nu sunt deloc puţine

Sursa: arhivă

După ce a petrecut petrecu 3 zile şi 3 nopţi la botezul fiicei sale, Vasilică Ceteraşul a dezvăluit în această la "Star Matinal" ce cadouri a primit Selena Maria, fiica lui.

O petrecere de pomină a avut loc cu ocazia botezului fiicei lui Vasilică Ceteraşul. Cadourile nu au fost deloc puţine, Selena Maria a primit o mulţime de daruri din partea naşilor ei.


"Am avut o lună şi ceva de pregătiri, dar a ieşit bine de tot. Am avut foarte mulţi colegi care au cântat. Lumea s-a distrat, am stat până la ora 9 dimineaţa. Mâncarea a fost şi mai sofisticată. (...) Am primit pentru fetiţă, hăinuţe, brăţări, multe. (...) Nu a plâns când a băgat-o în cristelniţă. (...) Şi tati e liniştit de acum înainte", a povestit Vasilică Ceteraşu la "Star Matinal" de la Antena Stars.

Vasilică Ceteraşu, pe numele din buletin Vasilică Gojda, a devenit celebru în România fiin interpret de muzică populară și prin felul original în care mânuiește vioara în orice fel de condiții, fie pe scenă în cele mai ciudate moduri, fie că a făcut-o la 3.000 de metri înălțime. Vasilică şi-a unit destinul cu Amalia, iar printre cele trei perechi de nași se numără și celebrul Nea Mărin alături de soția lui, Mioara. Mult așteptatul eveniment la care au participat 1.500 de invitați și numeroase vedete din showbiz a avut loc în comuna Oncești, locul natal al ceterașului. Amalia e însărcinată şi va aduce pe lume o fată.

Fiica artiştilor a venit pe lume pe 21 noiembrie. Micuţa a primit numele Selena Maria.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro