Ce decolteu! Andreea de la "Insula Iubirii" a făcut senzaţie cu sânii ei voluptoşi

Andreea de la "Insula Iubirii" îşi trăieşte dragostea cu iubitul ei, Bogdan, chiar dacă în emisiune a petrecut momente de neuitat cu Matei, una dintre ispitele masculine din concurs.

Andreea de la "Insula Iubirii" a rămas alături de iubitul ei, chiar dacă în timpul emisiunii părea că s-a îndrăgostit de ispită. De când a ieşit din competiţie, tânăra a trecut prin mai multe schimbări de look. Andreea a intrat în competiţie roşcată, apoi şi-a vopsit părul şaten, a revenit la roşcat, după s-a vopsit brunetă, iar recent s-a făcut blondă şi s-a tuns.

Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" s-a fotografiat cu un decolteu ameţitor care a fost pe placul prietenilor ei virtuali. Andreea are cu ce se lăuda, deoarece sânii ei sunt foarte voluptoşi.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

De la fata simplă, la femeie de azi! Cum arăta Andreea de la "Insula Iubirii" în urmă cu trei ani

Andreea, de la ”Insula Iubirii”, a mărturisit totul despre relațiile cu Bogdan și Matei. Ce s-a schimbat după experienţa fierbinte din Thailanda

Adevărul despre relaţia dintre ISPITA MATEI şi Andreea, de la "INSULA IUBIRII". S-au mai întâlnit după terminarea show-ului?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro