Ce face Cristina Spătar pentru a-și salva căsnicia? Avem toate amănuntele planurilor artistei

Cristina Spătar a decis că este cazul să facă tot ce îi stă în putință pentru a deveni, din nou, diva care, de-a lungul anilor, smulgea priviri admirative din partea tuturor bărbaților, încoronându-se, și nu doar datorită muzicii, ca Prințesă a R&B-ului. Așa că, de curând, vedeta a făcut un pas important în vederea schimbărilor pe care și le dorește.

Mai exact, Cristina Spătar a decis să apeleze la serviciile unui cunoscut medic estetician, decisă să își facă câteva ”reparații” capitale. Astfel, ajunsă la 43 de ani, cea care, în urmă cu ceva vreme era considerată una dintre cele mai sexy artiste de la noi și devenise celebră ca ”Regina R&B” vrea să își facă un decolteu de puștoaică cu care să se poată mândri oriunde ar merge.
Mai mult decât atât, se pare că artista își dorește să schimbe silicoanele pe care le avea, puse acum 12 ani, pe când protezele nu erau la fel de bune ca și acum, cu unele care să fie garantate pe viață și care să o facă să întinerească cu vreo 10 ani.

În plus, pe lângă silicoanele pe care și le va pune și cu care este ea sigură că va impresiona orice bărbat, Cristina Spătar, spun sursele noastre, vrea să ”umble” puțin și la față, ea urmând să suporte și o serie de intervenții în acea zonă. Mai exact, ea își va face o serie de injecții care vor face să dispară, ca prin minune, ridurile pe care le are și, astfel, va putea să se afișeze, din nou, ca tânără și frumoasă în fața partenerului ei de viață.

Citește și:
Cristina Spătar e pusă pe fapte mari. Şi-a schimbat look-ul! Uite cum arată acum
VIDEO / Cristina Spătar a vorbit despre divorţ: "Eu am crezut că o să fie aşa toată viaţa"
Nu ţine diete stricte, dar are o siluetă de model! Ce mănâncă în fiecare zi Cristina Spătar pentru a arăta atât de bine?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro