Ce face dragostea din om! Ce vrea să facă una dintre cele mai în vogă cântăreţe pentru iubitul ei

+4 click pentru
galerie

Ce face dragostea din om! Ce vrea să facă una dintre cele mai în vogă cântăreţe pentru iubitul ei © Facebook

Din iubire pentru bărbatul în braţele căruia şi-a găsit liniştea sufletească, una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul autohton este în stare să facă orice. Chiar să încerce senzaţii tari. 

Xonia, căci despre ea este vorba, iubeşte şi este iubită mai mult ca oricând. Fosta balerină este în stare să treacă şi munţii, pentru bărbatul care o face fericită. Recent, cântăreaţa a fost surprinsă pe unul dintre lacurile de agrement de lângă Bucureşti, acolo unde Albert, iubitul artistei, practică Wakeboarding, unul dintre cele mai în vogă sporturi nautice. 

Chiar dacă până acum cântăreaţa nu a avut curajul să încerce acest sport, de acestă dată Xonia a făcut un prim pas în acest domeniu. Mai exact, sub privirile iubitului, vedeta a primit prima  lecţie de Wakeboarding. 

Îmbrăcată lejer, cu o rochiţă vaporoasă, Xonia a fost nevoită să renunţe la sandale şi a încălţat o perche de ghete specifice acestui sport. Mai mult decât atât, artista a avut parte de o lecţie specială. Ea a primit primele indicaţii de la un profesor celebru: Dan Bitman.

Cu toate că a fost încurajată de toată lumea să pună în practică explicaţiile artistului, blondina nu s-a încumetat să iasă pe lac. Xonia a ales să se relaxeze pe un scaun şi  şi-a supraveget iubitul care îşi lua porţia de adrenalină.

Xonia, pe nume real Loredana Sachelaru, este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare. Ea s-a născut pe 25 iunie 1989, în Melbourne, Australia, din părinți români. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro