Ce face Iulia Vântur ca să se înțeleagă cu părinţii lui Salman Khan. Nu te-ai fi gândit niciodată la acest lucru

Iulia Vântur / foto: Facebook

Iulia Vântur a stat departe de România câteva luni, timp în care a apărut de mai multe ori alături de Salman Khan și a alimnetat zvonurile că sunt împreună.

Presa mondenă vuiește inclusiv că Iulia a primit un cadou scump de la Salman, și anume o mașină, fapt încă neconfirmat de către ea sau de către presupusul său iubit celebru.

Vedeta TV nu a stat degeaba în India. Invitată la o emisiune TV, Iulia a dezvăluit ce a făcut departe de țară, în tot acest timp:

”Am înceoput să iau cursuri de limbă și de canto. Acolo mi se spune Vântur, cum se scrie pe hârtie”,
a spus Iulia în timpul emisiunii.

În afară de cursuri, Iulia a învățat să facă mai multe exerciții de respirație, pe care le pune în practică în fiecare dimineață, fie că se află pe pământ indian sar românesc.

”Așa cum trăiesc eu în România, așa trăiesc și acolo. Mereu descopăr lucruri noi. În fiecare dimineață, am exercițiile mele de respirație”, a mai spus Iulia.

Iulia Vântur, într-o relaţie cu Salman Khan

S-a zvonit că Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan, fiind unul dintre cele mai mediatizate atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei.

V.M

Citeste și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro