Ce face şi cu cine se întâlnește fosta nevastă a lui Cabral / Imagini EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Luana Ibaka, fosta soție a lui Cabral, pare să fie o femeie extrem de ocupată. Şi, în puținul timp liber, abia apucă să mai mănânce. Și, normal, nu o face singurică, pentru că, așa cum e și normal, mâncatul este și un act social...

Mai exact, reporterii Spynews.ro au surprins-o pe Luana Ibacka, cu un domn misterios, la o cafenea cunoscută din zona piaţa Floreasca.Stând la coada ca doi "colegi" (sau... înca nu ştim), cei doi s-au delectat cu croissante şi delicatese franţuzeşti, iar cappuccino-ul normal că nu a lipsi. Normal, cei doi se și sfătuiau și ce sa mai cumpere de mâncare pentru "acasă", la pachet...

La prima vedere mai ca nu am fi recunoscut-o pe Luana Ibacka. Întinerită vizibil prin "terapia” pe care o face - una bazată pe autosugestionare - cu o capă de blană pe umeri, o poşetă de firmță de la un brand foarte cunoscut. Iar lângă ea, un bărbat înalt şi prezentabil, care, la fel ca și ea, a poftit la delicioasele croissante, din care a muşcat cu o poftă demonstrându-ne că pofta vine mâncând şi tinereţea... cu cel care le cumpără de mâncare.

Într-un interviu acordat Antenei Stars, Luana Ibacka dezvăluia că unul dintre secretele întineririi sale, nu se referea nici la terapii cu ozon, detoxuri sau proceduri chirurgicale, şi la o metoda simplă şi la îndemâna oricui. Luana are ca ritual zilnic privirea unor fotografii cu ea din tinereţe, metodă prin care spune ea cu puterea minţii păstreaza tinereţea de odinioară. Noi nu o contrazicem şi nu spunem că metoda a dat rezultate, dar, credem că la păstrarea acestei tinereţi "veşnice" a Luanei are o mare contribuţie actualul iubit cu 15 ani mai tânar, aceasta "reţetă" fiind probată în ultima perioadă de numeroase dive din showbiz care au realizat că obrazul subţire cu un armăsar tânăr se ţine.

Deşi are doar o singură fetiţă, la cum stau lucrurile şi Luana pare să fi găsit secretul tinereţii, nu ne-ar mira să auzim în curând de un nou bebeluş celebru într-o lume agitată ca cea a showbiz-ului românesc.

Cine este Luana Ibaka?

"Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral", a spus Luana Ibacka.

Luana si Cabral au împreună o fată, pe Inoke, în vârstă de aproape 16 ani, au toate motivele să fie mândri de fiica lor. Inoke are acum 16 ani şi s-a transformat într-o frumoasă domnişoară.

Fiica lui Cabral din prima căsătorie a încheiat cu brio ciclul gimnazial şi este un elev silitor la liceul de arte.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

B.R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro