Ce fericită era Doiniţa Oancea în braţele lui Ionuţ Ghenu! El abia acum radiază de când a ajuns sub... "aripa" Lorei

Anul 2014 a fost unul care a adus multe schimbări în vieţile a celor patru personaje mondene din povestea de mai jos. Lora şi Dan Badea, Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu formau un pătrat prin care se trăgeau multe diagonale.

La jumătatea aceluiaşi 2014, Lora îşi încheia la notar socotelile cu soţul ei, Dan Badea, iar gura târgului specula că între ea şi managerul ei, Ionuţ Ghenu, ar fi mai mult decât o relaţie profesională.

Coincidenţă s-au nu, Ionuţ Ghenu şi Doiniţa Oancea şi-au spus şi ei adio după şase ani de relaţie, în ciuda faptului că toată lumea îi vedea la altar. Deşi păreau extrem de fericiţi, iar zâmbetul nu le lipsea, Doiniţa a spus la vremea respectivă că între ea şi bărbatul ei existau probleme pe care nu au putut să le depăşească, iar deznodământul a fost separarea. "Eu şi iubitul meu am avut o poveste ca o telenovelă. Suntem împreună de 8 luni. Am trecut prin nişte lucruri foarte dureroase. Era să nu mai lucrăm împreună. Dar toate lucrurile astea ne-au apropiat mai tare. Comunicăm foarte bine, suntem practic siamezi. Este o relaţie frumoasă, dar riscantă pentru că prietenia noastră este una foarte frumoasă. Suntem telepatici şi este păcat. Cu toată presiunea pe care am avut-o pe umeri, este incredibil că am reuşit. E prima relaţie a mea când simt că el este pentru mine. Avem aceleaşi gusturi la tot. Ne-am mutat împreună şi el îmi găteşte, este un bucătar excelent", a spus Lora la un post TV despre actuala relaţie.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Sătulă de atâtea complicaţii în jurul ei, Lora a dat cărţile pe faţă atât în ceea ce priveşte prietenia cu Doiniţa Oancea, cât şi relaţia cu Ionuţ Ghenea. Legătura strânsă din vara lui 2014 dintre cele două s-a schimbat la 180 de grade, însă Ionuţ Ghenea a continuat să colaboreze atât cu Lora, cât şi cu soţul ei, iar Doiniţa practic a ieşit din grup.

În anul 2016, Lora şi Ionuţ Ghenu şi-au asumat relaţia amoroasă, iar acum se afişează împreună fără nicio problemă, iar el pare că "înfloreşte" şi este non stop cu zâmbetul pe buze.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Nici bine nu a trecut divorţul că Lora aruncă bomba: "Vreau să fiu mamă"

Lora a răbufnit! Adevărul despre relaţia dintre ea şi managerul ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro