Ce gest face Nea Marin pentru "fiul" lui, Liviu Vârciu! Şi-a uimit chiar şi familia! "N-am să-l las până nu..."

Este deja de notorietate faptul că între Nea Marin şi simpaticul Liviu Vârciu este o relaţie foarte strânsă de prietenie. Chiar dacă "spaima vedetelor" l-a altoit de fiecare dată când a avut ocazia, Liviu nu s-a supărat şi mai mult, a ţinut cont de sfaturile celui pe care îl numeşte "tată". 
Invitat la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Nea Marin a vorbit deschis despre relaţia care îl leagă de îndrăgitul lui prieten. Cu zâmbetul pe buze, maestrul dansului popular a explicat cum a reuşit Vârciu să-i intre la suflet şi acolo a rămas. "Este singurul din tot showbiz-ul căruia i-am dat degetul, mi-a luat toată mâna, i-am dat mâna, mi-a luat cotul şi tot aşa...Liviu vine la mine în casă. Acum doi ani i-am aniversat ziua de naştere la mine acasă. Probabil că eu la vârsta lui era un fel de Liviu Vârciu. Chiar eu, pot să o spun cinstit, îl ajut pe Liviu cum îmi ajut şi copiii mei. De exemplu, Liviu e cu casa în construcţie. Şi nu se mai poate descurca. Şi a apelat la mine să-l ajut. Mi-a zis «Tată, ajută-mă!». Şi l-am ajutat. Şi îl ajut. Pentru că el de ani de zile se chinuie să-şi termine casa şi acum am intrat eu pe fir şi nu am să-l las până nu-şi termină casa. Am să-l controlez. El a avut mul-i bani pe mână şi i-a dat dracu...Acum, faptul că eu îl ajut cu nişte bani, îl controlez. Şi trebuie să facă treaba aşa cum ar trebui", a spus nea Marin, mândru de realizările sale.
Întregul interviu cu Nea Marin va fi difuzat, astăzi, începând cu orele 16.00, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!  
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro