VIDEO / Ce îl ține pe Daniel Ionașcu de partea lui Cristian Pomohaci? Avocatul a spus adevărul: "Poate că e cum spuneți dumneavoastră"

Ce îl ține pe Daniel Ionașcu de partea lui Cristian Pomohaci? © Facebook

De când a izbucnit scandalul în care este implicat Cristian Pomohaci, Daniel Ionașcu i-a luat mereu apărarea fostului preot și încă încearcă să îl scoată pe acesta basma curată din toată situația. Avocatul a recunoscut care este motivul pentru care nu renunță la caz.

Chiar dacă este o poveste controversată, presărată cu acuzații grave la adresa lui Cristian Pomohaci, Daniel Ionașcu a decis să stea de partea presupusului pedofil. De ce? Iată explicația avocatului.

"Din trei motive substanțiale. Pentru că orice om este considerat nevinovat nu are voie să fie prejudecat public în afara justiției. Avem nevoie atunci când omul e căzut să fim lângă el. Poate că e cum spuneți dumneavoastră, poate că nu este. În alta ordine de  idei, un om are dreptul la un avocat chiar dacă e cel mai păcătos și rău om din lume", a declarat Daniel Ionașcu la "Xtra Night Show".

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro