Ce le răspunde Anca Serea răutăcioșilor care o fac pocăită, după ce a anunțat că așteaptă cel de-al cincilea copil

Anca Serea / foto: FACEBOOK

Vestea că Anca Serea este însărcinată a luat prin surpindere pe multă lume, mai ales că va fi cel de-al cincilea copil al cuplului Serea-Sînă.

Oamenii au întrebat-o pe prezentatoarea TV de ce a mai rămas încă o dată însărcinată și dacă nu cumva și-a schimbat religia.

„Altă treabă decât să faci copii pe bandă rulantă mai ai?”, au întrebat-o fanii

„Am dat vestea cea mare pe voios, pe blogul meu şi se certau aşa mămicile că una dintre ele săraca a îndrăznit să mă întrebe dacă sunt, mă rog nu dăm nume, dacă fac parte dintr-o sectă anume de fac aşa mulţi copii. Şi pe celelalte cititoare le-a deranjat. Pe mine nu m-a deranjat pentru că, mă rog, io înţeleg absolut orice şi accept şi cam fiecare e liber să creadă ce vrea şi i-am răspuns foarte frumos şi politicos că io cred în Dumnezeu şi că pentru noi fiecare copil e o binecuvântare şi, mai mult decât atât, o împlinire sufletească”, a povestit Anca Serea, pentru o emisiune TV.

Soția lui Adi Sînă le-a explicat care este adevărul.

„Nu, nu facem parte din nici un alt cult religios. Dacă ar fi fost aşa, vă întreb pe voi, aş mai fi mers la biserică, aş mai fi avut un duhovnic, aş mai fi botezat copii, nu ştiu. Concluziile le trageţi voi. Nu, dar nu comentez! Eu respect religiile fiecărui om în parte”, a mai adăugat Anca Serea.

Adi Sînă şi Anca Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar caracteristica care le-a definit atât relaţia, cât şi personalităţile a fost eleganţa de care au dat mereu dovadă. Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa lui Dumnezeu anul trecut.

V.M

Citește și:

Anca Serea a decis! Ce nume va purta cel de-al cincilea copil al vedetei
VIDEO / Anca Serea a anunţat sexul copilului: "Medicul ne-a spus..."
Anca Serea, primele declaraţii despre sarcină şi imagini cu burta de gravidă: "Bun venit, bebe numărul 5!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro