Ce le-a pregătit Becali, de Crăciun, foștilor colegi de suferință de la Poarta Albă? Spynews.ro știe toate detaliile

De cum şi-a ispăşit pedeapsa pentru care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”, Gigi Becali, patronul Stelei, a decis să le dovedească foștilor săi colegi de suferință că au contat în viața lui.


Gigi Becali se dovedşte a fi în continuare un milos. Mai cu seamă faţă de persoanele aflate în suferinţă! Iar când vine vorba despre foştii săi colegi de la Poarta Albă, patronul Stelei nu are cum să fie impasibil. O sursă a Spynews.ro a confirmat faptul că în prejma Crăciunului le va trimite celor de la Poarta Albă mai multe coşuri pline cu merinde.

Gigi Becali nu i-+a uitat pe foştii colegi de suferinţă

„Gigi le-a promis că îi va ajuta şi după ce se va elibera din detenţie. Şi nu a făcut o promisiune doar aşa, de ochii lumii. De Crăciun ştiu că se pregăteşte să le trimită mai multă mâncare, dar şi cozonaci”, a precizat sursa citată pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

De la agonie la extaz! "Acces Direct" a schimbat viaţa a nouă suflete care locuiau într-un grajd: "Suntem extrem de fericiţi!"

VIDEO / Îţi dau lacrimile! Nouă persoane stau înghesuite într-un grajd, după ce focul le-a ars casa: "Putem fi daţi afară şi de aici!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro