VIDEO / Ce mănâncă Raluca Bădulescu de a reuşit să slăbească 70 de kg

captura Antena Stars

Raluca Bădulescu este extrem de încântată că a reuşit să scape de kilogramele în plus, care-i puneau sănătatea în pericol. Vedeta se laudă că mănâncă orice şi slăbeşte, îndeplinindu-şi astfel una dintre cele mai aprige dorinţe.

Raluca Bădulescu a mărturisit că operaţia de micşorare a stomacului a ajutat-o să scape de surplusul de kg şi să ajungă să aibă o viaţă sănătoasă. vedeta a spus că operaţia i-a salvat viaţa  fără vreo dietă drastică.

"Orice, mănânc orice de 20 de ori pe zi. Exagerez! De 15 ori pe zi, niciodată mai mult de 2-3 guri dintr-o mâncare, dar de mâncat, în special dulciuri pentru că-mi plac foarte mult. Motorul acestei operaţii este de fapt Alex, copilul meu, pentru că părinţii mei au avut foarte mare dreptate când m-au sfătuit să fac această operaţie. De la 120 nu poţi să mergi decât... Nu puteam să am mai multe kilograme. A fost o operaţie făcută strict pentru sănătate şi pentru a putea avea o viaţă frumoasă, fericită alături de Alex. Înainte să mă apuc de slăbit aveam 120 kg. Sunt mândră, sunt foarte fericită, operaţia acesta este un miracol şi este singura metodă de slăbit pe care o recomand", a declarat Raluca Bădulescu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

A avut ficatul înecat în grăsime, iar acum o ia vântul de pe stradă! O blondă celebră din showbiz este de nerecunoscut!

VIDEO / Am aflat ce fel de silicoane îşi doreşte Raluca Bădulescu! După ce a slăbit peste 60 de kilograme, îşi alege mărimea şi forma

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro