Ce mult a crescut fiica lui Michael Jackson! A ieşit pe stradă într-un outfit care i-a lăsat la vedere piercingurile din zona intimă

+6 click pentru
galerie

sursa: hepta.ro

Toată lumea o ţine minte pe Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, care abia îşi mai găsea cuvintele pentru a spune cât de mult îşi iubea tatăl. Acum este o tânără domnişoară de 18 ani, a cărei transformare este incredibilă.


Paris Jackson a ieşit într-o plimbare cu prietenii săi în Hollywood, California şi este de nerecunoscut. Nu poartă sutien, iar sânii ei se văd perfect prin tricoul subţire, care accentuează cerceii din sfârcuri. Puţine tinere de vârsta ei au curajul să facă astfel de alegeri, dar fiica regretatului artist este o nonconformistă.
Paris nu mai este în mod evident un copil. Blonda s-a schimbat radical după ce a început să se tatueze pe tot corpul şi să îşi pună cerceii atât în sfârcuri, dar şi în nas, iar în urechi are chiar mai mulţi.

Paris Jackson este fiica celebrului cântăreţ Michael Jackson. Artistul  a murit în 2009, copiii lui au rămas în grija mamei acestuia, Katherine.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro