Ce nu bagă în gură, sub nicio formă, Adi Hădean! Din copilărie urăște acea mâncare
Publicat pe 14.01.2017 la 23:59 Actualizat pe 14.01.2017 la 23:44
Devenit celebru pentru talentul de care dă dovadă în bucătărie, Adi Hădean recunoaște că, atunci când vine vorba de mâncare, nu face nazuri, el căutând doar să se bucure de gust. Cu toate acestea, este ceva ce nu vrea să pună în gură, sub nicio formă.
Devenit celebru pentru talentul de care dă dovadă în bucătărie, Adi Hădean recunoaște că, atunci când vine vorba de mâncare, nu face nazuri, el căutând doar să se bucure de gust. Cu toate acestea, este ceva ce nu vrea să pună în gură, sub nicio formă.
”Există lucruri pe care nu le mâncam nici în copilărie și pe care nu le mănânc nici acum. De exemplu, margarina. Desigur, uneori mai mănânc margarină involuntar, pentru că ea e ascunsă în diverse produse și mă mai întâlnesc cu ea. Nu mă tăvălesc pe jos, dar nu aleg să mănânc margarină pentru că nu mi-a plăcut niciodată, nu mi-a plăcut nici în copilărie, nu îmi place nici acum”, explică celebrul chef Adi Hădean.
Culmea, a explicat vedeta bucătăriei, el nu cataloghează mâncărurile, de niciun fel, după gradul de ciudățenie. ”Mănânc orice, cu riscul că plătesc. Măcar o dată. Nu văd o ciudățenie. Dacă sunt oameni care pot să mănânce ceva și care mănâncă ceva, înseamnă că nu e ciudat”, mai dezvăluie Adi Hădean.
În altă ordine de idei, celebrul chef este, pare-se, unul dintre cei care invcestesc foarte mulți bani în bucătărie, chiar dacă o face în aparatură pe care, de obicei, românii nu o folosesc. ”Cel mai scump lucru din bucătăria mea este frigiderul de vinuri, care e destul de mare, e nou și e destul de performant”, spune el.
Adrian Hădean (40 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri bucătari de la noi. Experiența culinară a lui Adrian Hădean începe în anul 1998 când își face debutul în bucătăria profesionistă. A găzduit o suită de emisiuni TV, a publicat cărți sau a contribuit la publicarea lor, aducându-și aportul pe terminologia gastronomică și s-a făcut cunoscut prin numeroasele proiecte în care s-a implicat de-a lungul timpului.
Mai multe declarații incendiare și dezvăluiri culinare savuroase veți putea urmări, astăzi, începând cu ora 13,00. doar la emisiunea ”Dinocolo de aparențe”, doar la Antena Stars