Ce nu i-ar ierta niciodată Diana Munteanu lui Claudiu Niculescu

E tânără, frumoasă şi pe val, dar dură cand vine vorba de viaţa ei personală. Prezentatoarea emisiunii "Conferinţa de presă" recunoaşte că nu i-ar putea ierta o aventură jumătăţii sale.

“Aici vorbim de nişte principii de viaţă solide, pe care nu le poţi da la o parte. Depinde, probabil, de felul în care eşti construit, eu nu pot judeca lucrurile în numele altora. Pentru mine, fidelitatea ţine de respect şi e fundamentală într-o relaţie. Singurul obstacol cu care ne luptăm este distanţa, prin natura meseriei lui Claudiu, dar am găsit mereu timp să ne vedem şi să stăm împreună. În plus, poţi fi la km distanţă şi totuşi aproape de celălalt sau poţi fi în camera de lângă, dar la mii de km distanţă. Şi nu e deloc filozofie ce spun”, a declarat vedeta Antenei 2 pentru spynews.ro.

Cuplul se pregăteşte pentru o vacanţă la mare.

“Îmi doresc foarte tare să merg în Spania, am avut o vacanţă frumoasa acolo şi îmi doresc să revin. Luna de miere am petrecut-o în Mexic, dar  oraşul nostru de suflet rămâne Roma. În Italia nu am mai fost de şase ani, dar sper să ajungem în curând”, a adăugat Diana.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro