Ce o mai bucură, acum, pe Denisa Răducu? Dorințele ei, literă de lege pentru familie

+5 click pentru
galerie

Din ce în ce mai slăbită din cauza bolii cumplite care o chinuiește, Denisa Răducu pare să mai aibă puterea de a se bucura de lucrurile mărunte pe care le oferă viața. Iar zilele trecute, în ciuda vremii de afară, vedeta a avut o serie de dorințe care i-au fost satisfăcute imediat.

Cum în ultima vreme Denisa își dorește din ce în ce mai des să iasă din camera în care își duce lupta împotriva cancerului hepatic, iar zilele trecute vremea nu a fost tocmai potrivită pentru vreo plimbare în parc, artista a găsit o soluție. Mai exact, ea le-a cerut celor din familia să o ducă pe balcon, să îi aranjeze acolo un culcuș pentru a se bucura de zgomotul ploii și pentru a se odihni la aer.
Mai mult decât atât, spun sursele noastre, vedeta a dorit să bea o apă specială. Mai exact, a dorit să bea agheasmă. Și, cum era și normal, și această dorință i-a fost îndeplinită, iubitul ei fiind cel care a alergat să îi facă rost de ea de la una dintre mănăstirile din apropierea Capitalei.
De altfel, în ultima vreme, susțin sursele noastre, Denisa are tot felul de mici dorințe care o fac să se bucure ca un copil. Astfel, de curând ea a poftit la un bol de supă de găină, dorința fiindu-i îndeplinită imediat.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.
Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro