Ce planuri își făcuse Denisa Răducu înainte de a afla că e bolnavă! Dezvăluiri SFÂȘIETOARE

+6 click pentru
galerie

Denisa Răducu s-a stins, fulgerător, boala care a măcinat-o reușind să o răpească din mijlocul apropiaților ei în doar câteva luni. Cu toate acestea, înainte de afla că e bolnavă, ea își făcuse niște planuri de care cei din jurul ei au aflat abia înainte ca vedeta să treacă în rândul îngerilor.

Mai exact, ne-au mărturisit surse apropiate familiei, Denisa își dorea, înainte de a afla că e bolnavă, să îi calce pe urme surorii sale. Mai exact, să devină mamă, cu atât mai mult cu cât și ea, și logodnicul ei, Florin, își doreau o familie din tot sufletul lor. Și, înainte de a afla că este bolnavă, Denisa a mers la unul dintre spitalele renumite ale Capitalei pentru a-și face o serie de analize, cele necesare pentru a afla dacă există vreun impediment în calea dorinței sale. Iar medicii, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, i-au dat acordul să rămână însărcinată, lucru care a făcut-o pe vedetă să viseze la momentul în car eîși va strânge copilul în brațe. Din păcate însă, lucrurile nu au fost așa cum și-ar fi dorit ea pentru că, la câteva zile doar, a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar următoarea vizitîă la medic a fost cea în care artista a aflat că este bolnavă și că șansele ei de supraviețuire sunt.... din păcate, minime.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro