Ce poveste! Elena de la Mandinga, dezvăluiri intime despre noul iubit: "Este instructor de fitness, iar de ceva vreme am un program strict de sală :)"

+2 click pentru
galerie

Elena Ionescu (26 ani) simte din nou fluturi în stomac! De câteva luni, componenta trupei Mandinga se iubeştre cu Cătălin, un tânăr cu ochi fermecători, de profesie instructor de fitness, şi este în culmea fericirii.

Cântăreaţa Elena de la Mandinga s-a despărţit, în urmă cu câteva luni, de Marian Duţă, tânărul cu care a avut o relaţie amoroasă mai bine de 5 ani. Deşi despărţirea a fost dureroasă, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori atunci când o poveste de amor ajunge la final, pe strada artistei a răsărit soarele destul de repede. În prezent, artista simte, din nou, gustul iubirii, alături de Cătălin, un instructor de fitness pe care l-a cunoscut în timpul unei întâlniri cu gaşca de prieteni!

"Da, e adevărat, sunt într-o relație! Pe Cătălin l-am cunoscut într-un cerc de prieteni comuni. Ne-am întâlnit prima oară într-o cafenea, după care am ieșit în grup într-un club. Așa a început povestea noastră", a declarat Elena Ionescu pentru www.spynews.ro.

Cum a cucerit-o Cătălin? Pe lânga aspectul fizic atrăgător, Elena mărturiseşte că pasiunile pentru sport şi pentru gătit pe care le are acestea au cucerit-o pe loc.

"Printre activitățile lui, Cătălin este și instructor de fitness, așa că de ceva vreme am un program strict de sală :). Pe lângă asta este și un bucătar desăvârșit! Ne înțelegem foarte bine, dar luăm lucrurile încet, firesc, fără a grăbi nimic", a declarat Elena Ionescu pentru www.spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro